Hirdetés

Itthon folytatják a felkészülést

Véget ért az FK Csíkszereda másodosztályú férficsapatának törökországi edzőtábora. A piros-feketék öt felkészülési mérkőzést játszottak Antalyában, mérlegük két győzelem mellett három döntetlen.

Farkas Endre
Becsült olvasási idő: 2 perc
Itthon folytatják a felkészülést
Fotó: FK Csíkszereda

Hazai pályán folytatja a felkészülést a tavaszi szezonra az FK Csíkszereda felnőttférfi-csapata. A piros-feketék a télen kinevezett Werner Bürger vezetőedző irányításával öt felkészülési mérkőzést játszottak az elmúlt két hétben. Kovács Lóránték kezdésként gól nélküli döntetlent játszottak az Üzbég FC Andijonnal, majd 1–1-re végeztek a lengyel másodosztály éllovasa, az ŁKS Łódź ellen. 
Ezt követően simán, 4–0-ra legyőzték az örmény FC Urartu második számú gárdáját, majd felülmúlták az üzbég Szuperligában szereplő FC AGMK Olmaliqot is 2–1-re. Búcsúzásként az elutazás előtti napon, pénteken a német Regionalliga Südwestben (negyedosztály) szereplő SV Eintracht-Trier 05 ellen léptek pályára Jelenáék. Az 1–1-re végződő összecsapáson Csala Róbert kisebb sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot, ahogy Eperjesi Gábor, Marvin Schieb, Omar El Sawy és Gál-Andrezly Péter sem százszázalékosak, és szintén pihenőt kaptak a szakvezetéstől.
A felkészülési mérkőzések sorát saját pályáján zárja az FK, most szombaton a Dési Unireát látja vendégül. A Liga 2-es bajnokságban hetedik helyen álló csapatnak három alapszakasz-forduló áll a rendelkezésére, hogy beküzdje magát a felsőházi rájátszást jelentő első hat hely valamelyikére. A csíkiak hátránya egyetlen pont a tabellán előttük tanyázó Bodzavásári Gloriával szemben, míg szombati edzőpartnere, az ötödik helyezett Dési Unirea két ponttal előzi meg Werner Bürger legénységét.
A másodosztályú bajnokság február 25-én folytatódik, az FK Csíkszereda az FC Progresul 1944 Spartac csapatát fogadja majd hazai pályán.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!