Hirdetés

Nyolcadik magyarok

Kétszeri hosszabbítás után szenvedett vereséget a magyar válogatott, így nem sikerült szépen búcsúznia a férfi kézilabda-világbajnokságtól: nyolcadik helyen zárta a tornát.

Jakab Árpád
Becsült olvasási idő: 2 perc
Nyolcadik magyarok
Célt értek a vb-n. Párizs lebeg a szemük előtt Fotó: MTI

Nulla–néggyel, enerváltan, sok hibával kezdte a 7. helyért zajló találkozót tegnap délután Stockholmban a magyar válogatott, így nem csoda, hogy az afrikaiak egyre nagyobb előnyt építettek ki, a huszadik percben már hattal mentek, de kétszer is vezettek héttel, a csapatok 17–11-es egyiptomi előnnyel fordultak. 
A magyar válogatott a pihenő után megkezdte a felzárkózást, az 52. percben egy Bodó-bombával már 26–24 volt. Másfél perccel a vége előtt 28–27 állt az eredményjelzőn, s 12. másodperccel a vége előtt Bodó egyenlített (28–28). Az első kétszer ötperces hosszabbítás után sem jutottak dűlőre a csapatok (31–31), a második ráadásban azonban a magyarok ziccert és hetest is vétettek, Egyiptom jobban bírta a végét, így nyolcvanpercnyi játék után 36–35-re megnyerte a találkozót. A magyar válogatott azonban elérte célját, az első nyolc közé jutva részt vehet jövő tavasszal az olimpiai selejtezőtornán.
 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!