2022. október 3, hétfő.
Hirdetés : an accessible web community

Újabb SZKC-győzelem

Sorozatban negyedik sikerét aratta a Székelyudvarhelyi Kézilabda Club a hazai férfikézilabda-bajnokság 2015/2016-os kiírásában. A listavezető sokáig hátrányban volt, ám a végén sikerült hazai környezetben legyőzni a HC Vaslui-t.

14_szkc-vaslui-1470
Továbbra is százszázalékos a teljesítménye az idei férfikézilabda országos bajnokságban a Székelyudvarhelyi Kézilabda Clubnak. A listavezető szombaton hazai környezetben győzte le a HC Vaslui csapatát.
A találkozót a vendégek indították jobban, sokáig folyamatosan vezettek, volt, hogy három találattal is. Az egyenlítés, valamint az előny átvétele a 21. percben sikerült a házigazdáknak, a pihenőre pedig úgy mentek a felek, hogy 14–14-et mutatott az eredményjelző. Az SZKC játékosai sok hibát követtek el a támadásban is, ráadásul a védőfal sem zárt megfelelően.
A második félidőben sem változott nagyon a játék képe, a két csapat fej fej mellett haladt. Annak ellenére, hogy meg volt a hazaiaknak a lehetősége arra, hogy leszakítsa a vendégeket, nem éltek vele, így idegtépő volt a végjáték. Azért a lépés az SZKC-nak jött ki a végén, ha egy találattal is, de megnyerte a párharcot a székelyudvarhelyi csapat, a sikerhez kellett a hazaiak tapasztalata és a nézőközönség buzdítása is.

Eredmény
Székelyudvarhelyi KC – HC Vaslui 29–28 (14–14) /a hazaiak góldobói: Markez 9, Mihalcea 7, Ojleszki 3, Rusia 3, Tálas 3, Kuzmanoszki 3, Onyejekwe 1/.
További eredmények: Bukaresti Dinamo – Danubius Galac 40–24; Temesvári Poli – CSM Ploiești 29–26; Steaua – Nagybányai Minaur 29–29; HC Resicabánya – Dunărea Călărași 28–25. A Bukaresti CSM – Focșani találkozót ma 17.15-től, a Tordai Potaissa – Energia Târgu Jiu találkozót pedig szerdán 18 órától játsszák.

HN információ

TOVÁBBI CIKKEK:

Anyagi kárral járó közúti baleset történt a Nyikómentén

Két autó ütközött hétfő délelőtt Székelyszentléleken, a közúti balesetet anyagi kárral megúszták az érintettek, igaz, egyikük később ápolást kért, és kórházba szállították – közölte...

Dőltek a bábuk a Septimiában

Az esélyegyenlőség jegyében fo­gyatékkal élők számára rendezett ingyenes bowlingversenyt a székelyudvarhelyi Septimia Sport Klub. A kétnapos eseményen három megyéből közel hetvenen vettek részt. Közel 70...

Továbbra is pont nélkül

Esélye sem volt a pontszerzésre a VSK Székelyudvarhelynek a Bölények Ligája hatodik játéknapjának Suceaván rendezett bajnokiján, a hazaiak eddigi legjobb formájukat hozták, rendesen megszórták...

Legfrissebb