Tőzsdei alapok – részvény, tőzsde, kereskedés

Két ismert pénzügyi szakember, Demeter György, Goldring-bróker és Sabău Cristian, a Goldring Rt. vezérigazgató-helyettese részvételével szervez nyilvános előadást 2021. április 1-én, csütörtökön a Székelyudvarhelyi Magánvállalkozók Szövetsége (SZMVSZ). A rendezvény létrejöttében partner az SSIF Goldring Rt. és a Székelyudvarhelyi Tanügyi Szabad Szakszervezet (TSZSZ).

A program, amelynek helyszíne a TSZSZ székház előadóterme (Székelyudvarhely, Kornis Ferenc utca 19.) 13:45-14:00 között veszi kezdetét – érkezés, regisztráció, majd egy tíz perces témafelvezetés következik; 14:10-14:40 között Demeter György: Hogyan működik a tőzsde és 14:40-15:10 között Sabău Cristian: Aktualitások a részvénypiacon című előadásai zajlanak; 15:10-15:30 a szakemberek válaszolnak a hallgatóság kérdéseire.

A tervezett résztvevői létszám 25 fő. Elsősorban SZMVSZ-tagokat, vállalkozókat, pedagógusokat várnak erre a programra, amely ingyenes, ám a regisztráció kötelező. Arra kérik az érdeklődőket, hogy akkor regisztráljanak, ha igen nagy valószínűséggel részt tudnak venni az eseményen! Regisztrációhoz kattintson a következő linkre (vagy másolja be a hivatkozást a böngészőbe): https://docs.google.com/forms/d/14kRv9OLbkY_O8NmhC50VdYk5a73aWrp_zDvPknna6Ls

Az SSIF Goldring Rt. (www.goldring.ro) 1998 óta működő, huszonhárom év tapasztalattal rendelkező brókercég Marosvásárhelyen, amely a román tőkepiac mellett 23 külföldi piacra nyújt hozzáférhetőséget a befektetők számára. A román tőzsdén hét listázással büszkélkedhetnek, ebből három cég részvényeit, illetve négy cég kötvényeit listázták. Készülőben van újabb két listázásuk, és számos más zárt körű befektetési lehetőség, melyek újabb listázásokkal fognak zárulni.

Cristian Sabău – Fotó: Goldring.ro

Sabău Cristian, a Goldring vezérigazgató-helyettese, 1998 óta befektető, és 2005 óta dolgozik a tőkepiacon. Demeter György Goldring-bróker, 2008 óta tevékenykedik a szakmában.

Címképünk illusztráció – Forrás: Avm.hu

HN-információ