2022. október 3, hétfő.
Hirdetés : an accessible web community

Tekernek, dobnak, úsznak

Színesnek, izgalmasnak ígérkezik a sport világában az előttünk álló hétvége. A csíkszeredai Gergely Botondot soraiban tudó U19-es román labdarúgó-válogatott holnap Olaszország (21, TVR) ellen lép pályára a szlovákiai Európa-bajnokságon.
Hétvégén tartják az 5. Nemzetközi Novák Cycling Aca­demy-kupát: a kerékpárverseny egyben Román Kupa-futam is. Holnap 10 és 16 óra között Csík­szereda központjában, vasárnap 10 és 18 óra között a Csík­sze­reda – Csíkbánkfalva – Csík­szent­márton közötti útszakaszon tekernek a sportolók.
A hétvégén rendezik a Forma–1-es Kanadai Nagydíjat, az időmérő holnap 23, a futam vasárnap 21 órakor startol.
Ma kezdődik és holnap ér véget a hazai ralibajnokság 4. futama, a Bucovina Rali. A mai szu­perszpeciált 19.30-tól sugározza, a holnap 9 és 18 órától kezdődő szakaszokról közvetít élőben a Prima Sport TV.
A spanyol férfi kosárlabda-bajnokság döntőjének 2. mérkőzésén a Barcelona 71–69-re legyőzte a találkozón tíz pontot szerző Hanga Ádámmal felálló Real Madridot. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása 1–1. A döntő 3. mérkőzését az Arena4 TV ma 22 órától közvetíti. A 4. találkozóra vasárnap este 7 órától kerül sor, szintén az Arena4 sugározza.
A szinkronúszók és műúszók versenyével ma kezdődik Magyarországon a vizes világbajnokság. Az úszók holnap ugranak először vízbe, hétvégén már több számban is világbajnokot avatnak. Az év egyik legjelentősebb sporteseményét az M4 Sport TV közvetíti.
Holnap és vasárnap rendezik Kölnben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét. A műsor, holnap, 16.15: Veszprém – Kielce, 19.00: Barcelona – Kiel. Vasárnap 16.15: a 3. helyért, 19.00: döntő.
A mérkőzéseket a Sport1 és a Digi TV közvetíti.

HN-összeállítás

TOVÁBBI CIKKEK:

Videó – Rongálás Csíkszentsimonban

Vandálkodást vett fel a csíkszentsimoni sportpályánál elhelyezett biztonsági kamera. A helyi önkormányzat feljelentést tett a rendőrségén – derült ki az önkormányzat közösségi oldalán hétfőn...

Műtárgyak mesélnek a konferencián

A Haáz Rezső Múzeum idén már huszonkettedik alkalommal szervezi meg az Erdélyi Magyar Restaurátor Továbbképző Konferenciát Székelyudvarhelyen, ahová a helyi szakmai közösség mellett számos...

Nem cserél szövetségi kapitányt a román labdarúgó-válogatott

Edward Iordănescu továbbra is a válogatott edzője marad, szerződését a 2024-es Európa-bajnoki selejtezők végéig meghosszabbították – jelentette be hétfőn a honlapján a Román Labdarúgó-szövetség...

Legfrissebb