2021, március 8, hétfő.
Hirdetéscustom_html_banner1

Sepsi OSK – FK Csíkszereda

Zárul a mai nappal a jegyértékesítés a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK – FK Csíkszereda székelyföldi képzeletbeli karitatív mérkőzésre. Sokan csatlakoztak már a felhíváshoz, a beérkező pénzösszeget a sepsiszentgyörgyi, illetve a csíkszeredai megyei kórházak kapják meg.

A stadion képzeletben már elkészült a karitatív mérkőzésre                                        Fotó: Sepsi OSK / facebook

Karitatív képzeletbeli mérkőzésre hívta az érdeklődőket a csíkszeredai Lokálpatrióták, a sepsiszentgyörgyi Székely Légió foci és kosárlabda-szurkolói, valamint a Transylvanian Fanatics. Amint fogalmaztak, „rendkívüli helyzetek rendkívüli megoldásokat kérnek”.
A képzeletbeli meccs helyszíne a sepsiszentgyörgyi új stadion, amely erre a mérkőzésre helyet ad mindenkinek, a jegyek száma pedig korlátlan. A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK – FK Csíkszereda képzeletbeli mérkőzés jegybevételével a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház, valamint a sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház munkaközösségeinek fáradhatatlan munkájukat köszönik meg, és a begyűlt pénzösszeget nekik ajánlják fel.
A mérkőzésre már mindkét klub elnöke – Diószegi László, illetve Szondy Zoltán – megváltotta jegyét, továbbá a szakmai stáb tagjai is. A játékosok a közösségi médián keresztül ösztönzik az érdeklődőket, hogy váltsák meg a jegyeiket erre a nemes felhívásra.

Hogyan vegyünk jegyet?
A belépők ára egységesen 15 lej, egy ember bármennyi belépőt vásárolhat! A jegyek egészen a mérkőzés napjáig megvásárolhatók. Akik igénylik, azoknak virtuális jegyet is kiállítanak, csak küldjék el privát üzenetben vagy a sepsioskszurkolokoldala@gmail.com e-mail-címre az átutalási bizonylatot, és a szervezők pdf-ben visszaküldik a belépőt.
Belépőt lehet váltani banki átutalással a következő számlaszámon: ASOCIATIA SEPSI BC FANS; RO82 RNCB 0124 1153 3497 0001; SWIFT: RNCBROBU.

Több megtekintés, mint jegyvásárlás
A Sepsi OSK – FK Csíkszereda meccs mellett több hasonló „találkozót” rendeztek már az országban. Legutóbb a Temesvári ASU – Bukaresti Rapid meccset rendezték meg a legújabb FIFA-játékban. A meccset 9000-en nézték, de mindössze 329 jegyet tudtak eladni, ami 4935 lejes bevételt jelentett, ezt a temesvári kórház fertőző osztályának ajánlották fel.
A Bukaresti Rapidnak ez volt a harmadik ilyen jellegű „találkozója”, hiszen korábban találkoztak a FC Argeșsel és a Petrolul Ploiești-tel. Utóbbi összecsapáson 6970 lej gyűlt össze 1394 eladott jegy után.
A legsikeresebb akció eddig kétségkívül a Kolozsvári U és a Bukaresti Dinamo egymás elleni találkozójához fűződik, amelyen 4418 jegyet adtak el és 22 090 lej gyűlt össze.
Természetesen minden mérkőzés által befolyt összeget valamely kórház kapta meg.

Darvas Attila

Előző cikkSakksuli (422.)
Következő cikkJárvány és hírközlés

Kapcsolódó cikkek:

Már nem kötik korhatárhoz az AstraZeneca vakcinájára való jogosultságot

Megszűnik hazánkban az AstraZeneca oltóanyagára vonatkozó korosztályi korlátozás – erről döntött hétfőn a COVID-19 elleni oltáskampányt koordináló országos bizottság (CNCAV). A CNCAV sajtóközleményben tájékoztat, hogy...

Újabb óvintézkedések bevezetését tervezik?

Vlad Voiculescu egészségügyi miniszter úgy nyilatkozott hétfőn a parlamentben, hogy a SARS-CoV-2 vírussal történt megfertőződések számának növekedése miatt a hatóságok nem zárják ki újabb...

Március 15.: visszafogottan, de szívből ünnepel Csíkszereda

A járványügyi megszorításokra való tekintettel idén sem tömegrendezvény formájában, hanem elsősorban a szívünkben ünnepelve emlékezhetünk meg Csíkszeredában az 1848-as magyar forradalom kitörésének évfordulóján, március...

Legfrissebb