Rangadót nyert az FK Csíkszereda

Fontos győzelmet aratott a labdarúgó 2. Liga 18. fordulójában az FK Csíkszereda: Valentin Suciu tanítványai Bufteán győzték le a Bukaresti Rapid csapatát, így továbbra is harcban vannak a piros-feketék a felsőházi rájátszást érő helyekért.

Gólnélküli első félidőt követően a második félidő elején két perc alatt kétgólos előnyre tett szert az FK Csíkszereda: az 54. percben egy szögletet követően Bauza vette be a fővárosiak kapuját, az 56. percben Csürös egy ellentámadás végén szerezte a csíkiak második találatát. A kétgólos hátrány némileg felrázta a fővárosiakat, a 64. percben egy szögletet követően Bor kezezése miatt büntetőt ítél a játékvezető, amelyet Bălan értékesített. A 76. percben Pănoiu lövését követően a labda előbb a csíki védőkön pattant meg, de sikerült tisztázni, igaz, a játékszer ezúttal Bălanhoz jutott, ám a Rapid játékosa ezúttal nem tudta értékesíteni a helyzetet.

A mérkőzést a 61. perben pályára lépő Jebari döntötte el, az FK Csíkszereda játékosa a 86. percben 19 méterről talált a Rapid kapujába, beállítva a 3–1-es végeredményt.