2021. szeptember 17, péntek.
Kezdőlap Napi Para

Napi Para

Para Pista

0

Para Pista

0

Para Pista

0

Para Pista

0

Para Pista

0

Para Pista

0

Para Pista

0

Para Pista

0

Para Pista

0

Para Pista

0

Bohoszkóp hétről hétre

Kos: Lassan kettészakadsz a járomban. Járod a táncot, ahogy azt a nagyok követelik, az orvosi rendelőket, ahogy azt az állapotod diktálja, és járod a végét is, hosszan, ráérősen, nehogy lemaradj róla.

Bika: Ne tántorítson el a gondolat, hogy mostanában csak kudarc ér, bármibe is kezdesz. Lehet, hogy neked ez a küldetésed, elrettentő példaként szolgálni
és csendesen elveszni a szénakazalban.

Ikrek: Mostanában olyan sötétség övez, hogy sokan azt hihetik, az őszi borongós, ködös idő árnyékolja be
a napjukat. Egy kis tanulás, olvasás, művelődés megoldást jelenthet a problémára.

Rák: Egy reggel arra ébredsz, hogy egy tettre kész csíkos bűzösborz üldögél az ágyad mellett, és sokatmondóan les. Tudod, ha lelépsz, büdösebb leszel, mint valaha voltál, így ott maradsz örökre.

Oroszlán: Valamikor fényesen simuló szőröd csomókban hull, sörényed helyett tonzúra éktelenkedik a fejeden. Tartásod roggyant, tekinteted lapos. Szerelmi életed teljesen felemésztett.

Szűz: Új ruhákat vettél, s reggelre mind kinőtted. Tűnődve állsz a tükör előtt, mélázva a lehetőségeken, aztán nekivágsz a napnak haspólóban és bokavillantós, élre vasalt nadrágban.

Mérleg: Tányérjaid kezdenek a helyükre billenni, lassan ismét egyensúlyba kerülsz a világgal. Ez attól lehet, hogy a jelenlegi életedben kevesebb a rossz, mint a jó, de nyilván büdösebb is.

Skorpió: Mogorva és elutasító vagy a környezeteddel, mint egy piros orrú, zsémbes vénleány, akinek a szilvaterméséből lekvárt csináltak. Okát eddig te sem tudtad, ám a héten kapsz bőven!

Nyilas: A napokban esélyed nyílik egy későbbi röpke kiruccanásra, egy távolabbi helyre. Nyilván ezt csak akkor ütheted nyélbe, ha valaki kifizeti, vagy csomagnak álcázod magad.

Bak: A nyaralás viszontagságai nem igazán segítenek a visszarázódásban. Ne foglalkoztassanak kollégáid ádáz próbálkozásai sem, hogy bevonjanak a munkába! Lazíts még egy kicsit!

Vízöntő: Felelősséget kell vállalnod minden szóért, amit kiejtesz. Nem lehet csak úgy összevissza fecsegni, aztán úgy tenni, mintha csak a vécé hangjának fortyogását hallottuk volna.

Halak: Szereted, mikor kényeztetnek, becézgetnek, tetszik neked az angyalbögyörő szerep. Néha még a hipermarket pénztáránál is gügyögve beszélnél a kasszáshoz, szoktál is, de olyankor szeszes a leheleted.

György Emőke