Munka, majd szórakozás

Európa-bajnokságra készülnek az ökölvívók Fotó: Huszár Árpád

Szép sikereket értek el az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub által nevelt felcsúti sportegyesület ökölvívói a görögországi Tiger-kupán. A tizenegy magyar válogatott bokszoló közül nyolcan kimagaslóan bunyóztak, majd jöhetett a jól megérdemelt lazítás.

A megmérettetésen nyolc ország ökölvívói vettek részt, a Godako sportolói serdülő, junior és ifjúsági korosztályban indultak, közülük nyolcan értek el tornagyőzelmet, így összesítésben Magyarország végzett az élen Görögország és Montenegró előtt.
– Sok tapasztalatot szereztünk, s örültünk annak is, hogy a versenyek lejártával négy napot pihenhettünk, ami tökéletesen megfelelt egy csapatösszerázónak. Ezalatt kicsit elfelejtettük az ökölvívást, hiszen fontos, hogy a remek első félév után frissen, eredményesen tudjunk nekiállni a második félév megpróbáltatásainak is – nyilatkozta Huszár Árpád.
A Godako Sportklub vezetője elmondta, jövő héten egy egri emlékversenyre hivatalos három sportolójuk, közülük serdülő korosztályban Búzás Róbert döntő mérkőzést játszik az Európa-bajnoki szereplésért.
A törökországi kontinensviadalon egyébként Fazekas Katalin és Tallósi Vanessza is részt vehet, vagyis három sportoló képviseli majd Magyarországot.

Fórika Dóra

: an accessible web community