2022. október 4, kedd.
Hirdetés : an accessible web community

Minden jegy elkelt

Alig egy nap alatt elkapkodták a Magyarország – Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre a jegyeket. A szeptember 4-én sorra kerülő összecsapást így telt ház előtt rendezik. A szurkolóknak viszont sok bosszúságot okozott, hogy óriási sorokat kellett állniuk, illetve, aki online akart jegyet vásárolni, azok is nehézségekbe ütköztek, miután a rendszer összeomlott.

[dropcap]M[/dropcap]inden jegy elkelt a szeptember 4-i Magyarország – Románia Európa-bajnoki selejtezőre – tudatta a Magyar Labdarúgó-szövetség tegnap reggel. A jegyeket mindössze 20 óra alatt kapkodták szét.
„A szeptember 4-i válogatott mérkőzésre 20 óra alatt valamennyi belépő elkelt. Amint azt az MLSZ előzetesen jelezte, minden jó szándéka ellenére a 202 ezer klubkártya-tulajdonos és a kártya nélkül jegyet vásárolni szándékozó szurkolóknak csak töredéke jutott belépőhöz. Hétfőn az online jegyértékesítési rendszer lelassulása ellenére végül 4512 belépő kivételével minden jegy az interneten talált gazdára. A rendszer lehetőséget teremtett annak a mintegy 1423 kártya nélküli nézőnek is, akik a TEX pénztáraiban jutottak belépőhöz. Egy hónappal az esemény előtt soha korábban ilyen érdeklődés nem mutatkozott magyar futballmérkőzés iránt, ilyen rövid idő nem kelt még el valamennyi jegy, amely ebben a helyzetben a szurkolók kitartását, a válogatott melletti elkötelezettségét is jelzi. Ugyanakkor a szövetség nem mehet el szó nélkül amellett, hogy a rendszer lelassulása miatt sok érdeklődőnek bosszúságot okozott. Az ügyben Csányi Sándor, az MLSZ elnöke is elnézést kért. Ezért az MLSZ úgy döntött, hogy haladéktalanul kivizsgálja a történtek okát, és ennek eredményéről tájékoztatja a közvéleményt” – tudatta hivatalos honlapján az MLSZ.
A Ferencváros Üllői úti stadionja 21 400 néző befogadására alkalmas a magyar–román mérkőzésen. A találkozóra szurkolói kártya nélkül is lehetett jegyet vásárolni. A jegyértékesítés megnyitása előtt hétfőn a szerverekre a várt forgalom tizenötszöröse zúdult, így szurkolók tömege próbálkozott hiába a vásárlással, a jegyárusító pontokon pedig óriási sorok alakultak ki. Az MLSZ a nap folyamán elnézést kért a fennakadások miatt, majd ezt a szövetség elnöke, Csányi Sándor is megtette.

MTI

Előző cikkVizes vb
Következő cikk„Kényes helyzet”

TOVÁBBI CIKKEK:

Régi tévéműsorok a könyvtárban

Volt egyszer egy Digital 3 Televízió Székelyudvarhelyen, amely majdnem két évtizeden át naponta rögzítette a város és a környék fontosabb történéseit, követte, dokumentálta a...

Ez nem így működik

A minap akadt némi dolgom a városban, gondoltam, jártamban-keltemben meg is ebédelek, úgyis elkongatták már a delet. Betértem az egyik közintézményünk alagsorában található étterembe,...

Legfrissebb

Para Pista

Ez nem így működik

Van sapkája? Nincs sapkája?