Kezdd nálunk a karriered!

Hargita Megye Tanácsa évről évre várja a pályakezdő fiatalokat fizetett gyakornoki programjába. Ez kiváló lehetőség arra, hogy a jelentkezők elméleti és gyakorlati tudást szerezzenek, illetve karriert építsenek akár a megyei hivatalban is – tájékoztat közleményében az intézmény.

Idén is tíz fizetett gyakornoki helyre várják az érdeklődőket Hargita Megye Tanácsánál, amelyből két hely a mérnöki végzettségű fiatalok számára van elkülönítve. A jelentkezés határideje július 1. A gyakorlati időt beszámítják a munkaévekbe, és szakmai tapasztalatnak számít, amiről a program végén a gyakornokok bizonylatot kapnak. A jelentkezők szóbeli és írásbeli megmérettetésen vesznek részt, amelynek helyszíne a megyeháza (Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám). Az írásbeli vizsga időpontja július 12., 9 óra, a szóbeli vizsgát pedig július 19-én 9 órától tartják.
A vizsgához szükséges iratcsomó leadható július 1-ig Hargita Megye Tanácsa 126-os irodájában. A gyakornoki program részvételi feltételeit és könyvészeti anyagát az intézmény székhelyén függesztik ki, illetve az intézmény weboldalán.
További részletek a hr@har­gi­ta­megye.ro e-mail-címen vagy a 0266 207 700, 1406 belső telefonszámon igényelhetők.

HN-információ

: an accessible web community