2021. május 13, csütörtök.
Hirdetéscustom_html_banner1

Keresztúri továbbjutás

Újabb bravúrt hajtott végre a Székelykeresztúri Egyesülés labdarúgócsapata, miután a Románia-kupa második fordulójában a harmadik ligás Zágoni FC-t elbúcsúztatta a sorozattól. Reménykedve várják a harmadik forduló sorsolását.

[dropcap]E[/dropcap]vés közben jön meg az étvágya az embernek – szokás mondani. Így járt a Székelykeresztúri Egyesülés megyei bajnokságban érdekelt labdarúgócsapata, amely a Románia-kupa országos szakaszában már a második harmadik ligás csapatot ütötte el a továbbjutástól.
Az első fordulóban a Szászrégeni Lendületet ejtették ki, míg tegnap este a Zágoni FC-t. Péter Miklós csapatvezető és edző elmondása szerint kiegyenlített összecsapást láthatott a mintegy 600-700 fős közönség. „A védekezésünk nagyon összeállt. Két kisebb helyzetünk volt, míg a zágoniaknak egy az első félidőben. Így kiegyenlítettnek mondanám az első 45 percet. A második félidő közepéig bírtuk erővel. Ekkor kezdtünk elfogyni. Szerencsére lőttünk egy gólt, ami feldobta a csapatot és túllendültünk a nehezén. Sikerült kivédekezni a hátralevő perceket. Bizalommal várjuk a következő fordulót” – vázolta fel a mérkőzést Péter Miklós.

Eredmény: Székelykeresztúri Egyesülés – Zágoni FC 1–0 (0–0) /Lázár Zsolt (66.)/.
Keresztúr felállítása: Klein László – Gagyi Tamás, Dézsi Csaba, Török Szilárd, Tiboldi Attila – Daniel Rajmond, Szőcs Lóránt, Kovács Ákos, Fodor Attila – Lázár Zsolt, Vékás Barna; játszott még: Bokor Zoltán, Fülöp Csaba, Vonya Zsolt, Szilveszter Csongor; cserék: Fazakas Attila, Sepsi Zoltán, Báró István.

Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

A csángómagyar Salamon József az idei csíksomlyói búcsú szónoka

A idei, május 22-i csíksomlyói búcsú ünnepi szentmiséjének szónoka Salamon József gyimesbükki plébános lesz. A fogadalmi búcsú idei mottója pedig a Lukács evangéliumából származó...

Korszerűsítik az orvosi rendelőt és a mentőállomást Korondon

A Fejlesztési, Közigazgatási és Közmunkálatokért felelős Minisztérium hatmillió lejes finanszírozást biztosít a korondi orvosi rendelő és mentőállomás felújítására és felszerelésére – jelentette be Cseke...

Legfrissebb