Hirdetés


Sepsi OSK – FK Csíkszereda: Még lehet „belépőt” vásárolni

A stadion képzeletben már elkészült a karitatív mérkőzésre —   Fotó: Sepsi OSK / facebook

Zárul a mai nappal a jegyértékesítés a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK – FK Csíkszereda székelyföldi képzeletbeli karitatív mérkőzésre. Sokan csatlakoztak már a felhíváshoz, a beérkező pénzösszeget a sepsiszentgyörgyi, illetve a csíkszeredai megyei kórházak kapják meg.

Karitatív képzeletbeli mérkőzésre hívta az érdeklődőket a csíkszeredai Lokálpatrióták, a sepsiszentgyörgyi Székely Légió foci és kosárlabda-szurkolói, valamint a Transylvanian Fanatics. Amint fogalmaztak, „rendkívüli helyzetek rendkívüli megoldásokat kérnek”. 
A képzeletbeli meccs helyszíne a sepsiszentgyörgyi új stadion, amely erre a mérkőzésre helyet ad mindenkinek, a jegyek száma pedig korlátlan. A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK – FK Csíkszereda képzeletbeli mérkőzés jegybevételével a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház, valamint a sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház munkaközösségeinek fáradhatatlan munkájukat köszönik meg, és a begyűlt pénzösszeget nekik ajánlják fel.
A mérkőzésre már mindkét klub elnöke – Diószegi László, illetve Szondy Zoltán – megváltotta jegyét, továbbá a szakmai stáb tagjai is. A játékosok a közösségi médián keresztül ösztönzik az érdeklődőket, hogy váltsák meg a jegyeiket erre a nemes felhívásra.

Hogyan vegyünk jegyet?
A belépők ára egységesen 15 lej, egy ember bármennyi belépőt vásárolhat! A jegyek egészen a mérkőzés napjáig megvásárolhatók. Akik igénylik, azoknak virtuális jegyet is kiállítanak, csak küldjék el privát üzenetben vagy a sepsioskszurkolokoldala@gmail.com e-mail-címre az átutalási bizonylatot, és a szervezők pdf-ben visszaküldik a belépőt.
Belépőt lehet váltani banki átutalással a következő számlaszámon: ASOCIATIA SEPSI BC FANS; RO82 RNCB 0124 1153 3497 0001; SWIFT: RNCBROBU.

Több megtekintés, mint jegyvásárlás
A Sepsi OSK – FK Csíkszereda meccs mellett több hasonló „találkozót” rendeztek már az országban. Legutóbb a Temesvári ASU – Bukaresti Rapid meccset rendezték meg a legújabb FIFA-játékban. A meccset 9000-en nézték, de mindössze 329 jegyet tudtak eladni, ami 4935 lejes bevételt jelentett, ezt a temesvári kórház fertőző osztályának ajánlották fel.
A Bukaresti Rapidnak ez volt a harmadik ilyen jellegű „találkozója”, hiszen korábban találkoztak a FC Argeșsel és a Petrolul Ploiești-tel. Utóbbi összecsapáson 6970 lej gyűlt össze 1394 eladott jegy után.
A legsikeresebb akció eddig kétségkívül a Kolozsvári U és a Bukaresti Dinamo egymás elleni találkozójához fűződik, amelyen 4418 jegyet adtak el és 22 090 lej gyűlt össze.
Természetesen minden mérkőzés által befolyt összeget valamely kórház kapta meg.

Darvas Attila
 

Hirdetés