Gyergyói-medence

RMDSZ-kampányzáró

Kampányzáró sajtótájékoztatót tartott csütörtökön reggel Barti Tihamér, a Gyergyó területi RMDSZ elnöke, aki maga is indul jelöltként a városi és a megyei tanácsba. A medence településein RMDSZ-színekben induló polgármesterjelöltekkel együtt összegezte a kampányt. 

Minden gyergyószéki polgárnak megköszönték a kampány alatt tanúsíott érdeklődést az RMDSZ programja, elképzelései, jövőképe iránt.
– Mellettem van az a csapat, aki kéri a választók bizalmát, erős csapat, erős programokkal. Dolgozni vágyó emberek állnak itt, remélem, hogy bizalmat szavaznak nekik vasárnap – mondta Barti Tihamér. 
Mint összegzett, két részre lehet osztani a gyergyószéki polgármesterjelöltek kampányát. Vannak olyan települések, ahol nincsenek kihívói az RMDSZ-es polgármestereknek, ezeken a településeken az a kihívás, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a választók és szavazzanak a megyei tanács és annak elnöke kapcsán is. 
– Nem mindegy, hogy a gyergyó­széki megyei tanácsosi csapat milyen súllyal lesz jelen a megyei tanácsban –  mondta ennek kapcsán Barti. 
A többi településen, ahol kihívói vannak az RMDSZ-nek, vagy éppen az RMDSZ a kihívó, azt kérik a lakóktól, hogy erősítsék a gyergyószéki csapatot. 

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés