Hirdetés


Választási kampány

Összegzett a polgármester

Fotó: Barabás-Pál Hajnalka

Az előre látottnál hosszabbra sikerült Nagy Zoltán polgármesteri mandátuma Gyer­gyó­szent­mik­lós élén. Sajtótájékoztatón összegezte az elmúlt időszakot, az eredményeket és a hiányosságokat.

Huszonöt olyan témakört tartalmaz a polgármesteri beszámoló, amelyet füzet formájában is kiadtak. Ezek azonban nem egyszemélyes megvalósítások, nagyon sok ember munkája áll mögötte – jelentette ki Nagy Zoltán. Legnagyobb sikernek egyébként azt tartja, hogy békében zajlottak le ezek az évek, ennek köszönhető, hogy bukaresti, budapesti és brüsszeli forrásokhoz is hozzáfért a város. 
– Ahhoz, hogy sikeres választási ciklust tudhasson maga mögött, a városháza munkatársainak és az önkormányzati testület tagjainak munkájára is szükség volt. 1145 tanácshatározat született a ciklus alatti közel hetven tanácsülés nyomán és 5776 polgármesteri rendeletet adtam ki – ismertette az elvégzett munka mennyiségét Nagy Zoltán.
A lakossági igények leginkább az infrastruktúra és az egészségügy fejlesztésére érkeztek ez idő alatt, ezeket próbálták figyelembe venni. 
– Nagyon sok olyan visszajelzést is kaptunk, amiből kiderült, mit nem végeztünk jól, ezek közül talán a legfontosabb, hogy nem volt elég szoros a kapcsolattartás a város lakóival – ismerte el az egyik hiányosságot az elöljáró, emellett a polgármesteri hivatalban az ügyintézés nehézkességét említette még.
Nagy Zoltán köszönetet mondott a polgármesteri hivatal valamennyi alkalmazottjának, amiért kivették a részüket a munkából. 
– Ahhoz hogy a fejlesztéseket el tudjuk indítani, szükség volt a kapustól az igazgatóig mindenkire, ezért köszönettel tartozom nekik és az önkormányzati képviselőknek is. Ugyanúgy köszönet a konstruktív kritikákért, a türelemért és megértésért, a kapott tanácsokért a lakóknak. A családomnak és a közeli hozzátartozóimnak is köszönettel tartozom, hiszen sokszor vittem haza a feszültségből – összegzett a polgármester.  

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés