RMDSZ

Nyugalom és béke jellemezte a kampányt

Korodi Attila, Kelemen Hunor És Borboly Csaba

Csíkszeredában, Hargita megye székhelyének élén új fejezet nyitására, a megyei vezetésben pedig a folytonosságra teszi a hangsúlyt a szövetség – mondta Kelemen Hunor szövetségi elnök az RMDSZ csíkszeredai kampányzáró sajtóeseményén. 

 

Kampányzáró sajtóeseményét tartotta meg tegnap a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), ahol jelen volt Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke, Korodi Attila, Csíkszereda polgármesterjelöltje, valamint Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke. 
− Elöljáróban meg szeretném köszönni munkájukat mindazon politikusoknak, vezetőknek, akik néhány napon belül befejezik mandátumukat, főképp Ráduly Róbert Kálmán leköszönő csíkszeredai polgármesternek az elmúlt tizenhat év tevékenységét. Van ahonnan folytatni és van amit folytatni – vélekedett Kelemen Hunor. Hozzátette, ott, ahol RMDSZ-vezetéssel, következetesen, terveket pontosan körülírva és megvalósítva haladnak, van eredmény, és ezt a tapasztalatot kínálják föl Hargita megye másik két jelentős közösségének, Gyergyószentmiklósnak és Székelyudvarhelynek is. Hargita Megye Tanácsa esetében folytonosságról és nem változásról kell beszélni, a megyének erre a folytonosságra van szüksége, minden más választás fölösleges és kockázatos politikai kaland lenne. A szövetségi elnök többek közt azt is kijelentette, hogy a választásokon való részvétel a szabályok betartásával nem jelent nagyobb kockázatot, mint elmenni tejet vagy kenyeret vásárolni. 
− Az önkormányzati képviselőjelölt csapatomban jelen van a tapasztalat, a szakértelem, fiatalok és idősek egyaránt, illetve korrekt a férfi–nő arány is. Büszke vagyok, hogy ezzel a csapattal állok vasárnap a csíkszeredai választók elé, és abban bízom, hogy a csíkszeredaiak ismételten támogatásukról biztosítanak és bíznak majd bennünk – emelte ki Korodi Attila. 
Borboly Csaba kiemelte, hogy egy nyugodt, békés kampányidőszakot tudhatnak a hátuk mögött, és bíznak benne, hogy az RMDSZ jelöltjei minden térségben megkapják a helyiek támogatását. Hozzátette, hogy sikerült olyan erős programot összeállítani a választásra, amely tükrözi a Hargita megyei emberek elképzeléseit, amely által egy folyamat részeseinek érezhetik magukat. 
 

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés