Kicserélődik a csíki csapat kerete

Nem hagyja magát az Imperial

Új keret, új remények a Csíkszeredai Imperial Wetnél —   Fotó: Pál Zoltán / Archív

Sokan távoztak a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapatának keretéből, de sokan is érkeztek. Egyáltalán nem gyengül a keret és a következő idényben is bajnokesélyesként fog pályára lépni. Hogy mikor? Azt még nem lehet tudni.

Mondhatni, teljesen új ke­rettel vág neki a soron következő bajnoki évadnak a Csík­sze­re­da­i Im­pe­ri­al Wet te­rem­lab­da­rú­gó-csa­pa­ta. Több játékostól elköszöntek, viszont sok új sportoló megtalálható a keretben.
Az újra bajnoki címért harcba szálló csíkiaknál nem lesz ott a jövőben a Kazahsztánba szerződő Savió, de nem lesz Deco, Rakics, Prsics, Matei Florin vagy épp a kapus Victor Lopez.
A csapatot viszont továbbra is Cosmin Gherman fogja irányítani, aki rengeteg új játékost kell beépítsen.
Az FK Székelyudvarhelytől ugyanis rögtön két játékos érkezett Biró Attila, illetve Tifán Norbert személyében, miként a sepsiszentgyörgyi születésű Miklós Tamással is sikerült megegyezniük, aki a magyarországi Veszprém csapatától érkezik.
Victor Lopez helyére sikerült leigazolni a válogatottba is rendre behívót kapó Petrișor Tonițăvel, miként visszatér Arama Ovidiu és Mario Duque is. Mindhárman a Dunărea Călărași csapatát hagyták ott.
Nagy fogásnak bizonyul viszont az örök vetélytárs Galaci United egyik húzóemberének, Adrian Lașcunak a leigazolása.
„Örömmel jelentjük be, hogy csapatunk új kerettel vág neki a teremlabdarúgó-élvonal felkészülési időszakának. A teremlabdarúgó-bajnokság 1. Ligájában az Imperial Wet új kerettel vesz részt. Két fiatal tehetséges játékost igazoltunk az FK Székelyudvarhelytől. Biró Attila és Tifán Norbert az új szezonban már csapatunk színeiben lép pályára. Egy másik fiatal futszálos, a sepsiszentgyörgyi származású Miklós Tamás is az Imperialban folytatja. A 27 éves játékos a Futsal Veszprémtől igazolt hozzánk. A Dunărea Călărași tavalyi keretéből Petrișor Toniță kapus érkezik, de Aramă Ovidiu és Mario Duque játékos is visszaigazl. A United Galați tavalyi keretéből Adrian Lașcu labdarúgót szerződtük le. Csapatunkat továbbra is Cosmin Gherman vezetőedző irányítja, akinek idéntől új segítője is lesz Lucian Nicușan tréner személyében. Távozott csapatunkból Savio, Deco, Rakic, Prsic, Matei Florin és Victor Lopez. Ezúton köszönjük együttműködésüket és további sikereket kívánunk nekik!” – áll a csapat közleményében.
Egyelőre viszont semmit nem lehet arról tudni, hogy miként fog alakulni a bajnokság sorsa, sőt még a részt vevő csapatok névsora sem ismert. A Csíkszeredai Imperial Wet csapatán kívül a Galaci United, a Dévai Autobergamo, illetve az FK Székelyudvarhely adott hírt magáról…

Hirdetés

Hirdetés