Hirdetés


Ismét megmérettetik tudásukat a sportolók

Lovasok hétvégéje

Fotó: Horsephocus

 

 

Hétvégén, szombaton a lovassport kedvelői részt vehetnek a III. Csíkszeredai Lovasíjász Versenyen, illetve a Sólyom Cupon. Mindkét eseményen korlátozott a résztvevők száma, a részvétel regisztrációhoz kötött.


Két lovasrendezvényt szerveznek a térségben holnap: a III. Csíkszeredai Lo­vasíjász Versenyt, illetve a Sólyom Cup tornát.
A lovasíjász verseny reggel 8 órától kezdődik Csibában. Az időjárás függvényében egész napos eseményre is lehet számítani, de mindenképp lesz délelőtti, illetve délutáni forduló is. A versenyen magyarországi, marosvásárhelyi, sep­siszentgyörgyi és csíkszeredai lovasíjászok vesznek részt, köztük Molnár Dávid világbajnok.
A Sólyom Cupot Kissoly­moson szervezik meg. A rendezvény délelőtt 10 órától kezdődik és délután 5 órakor fejeződik be. Lesznek ügyességi versenyek, valamint díjugratás. A megmérettetésre Hargita megyéből érkeznek a résztvevők, leginkább ifjúsági csapatok.
Az eseményeken nemcsak versenyzőként, hanem nézőként is részt lehet venni, de a részvétel regisztrációhoz kötött, illetve kötelező a járványügyi intézkedések betartása.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés