Nem tudták itthon marasztalni

Kecskeméten az FK játékos-edzője

Mánya Szabolcs is elhagyta Székelyudvarhelyt

 

 

Szőcs László után újabb értékes játékost veszít el az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata. Ezúttal az edzői feladatokat is ellátó Mánya Szabolcs távozik, méghozzá a magyar bajnokságban érdekelt Kecskemét a célpont.

Legjobb játékosait szerre veszíti el az FK Székely­udvarhely teremlabdarúgó-csapata: Szőcs László Dévára való igazolása után Mánya Szabolcs, aki ráadásul az edzői teendőket is ellátta, igazolt el. A román válogatottba is rendszeresen behívott Mánya a magyar bajnokságban szereplő Kecskemét játékosa lesz.
„Folyamatosak a tárgyalások a klubvezetés és a kiszemelt játékosok között, a mai napon pedig egy újabb érkezőt jelenthet be csapatunk. A 31 éves Mánya Szabolcs az FK Székelyudvarhely csapatából érkezik Kecskemétre. A rutinos futsalos ötvenszeres román válogatott, szerepelt a 2014-es Európa-bajnokságon is, ahol a negyeddöntőig jutottak. Klubsikerei is impozánsak, hiszen Román-kupát és Szuperkupát is nyert korábban, illetve bajnoki ezüstből három, bronzból pedig kettő lóg a falán” – írják a csapat honlapján.
Szintén a kecskemétieknek adott rövid beszámolóban Mánya kifejti, hogy várja már a szezonkezdést, és hogy megismerkedjen az új csapattársakkal. „A tárgyalások során nagyon megtetszett az a jövőkép, amit dr. Vercz Tamás ügyvezető elnök ismertetett, ezért döntöttem, hogy az SG Kecskemét Futsalhoz igazolok. Úgy gondolom, hogy a magyar bajnokság sok kihívást tartogat számomra, szeretném itt is letenni a névjegyem. Alig várom már, hogy megismerkedhessek a csapat többi tagjával, és hogy elkezdjük az alapozást a következő idényre” – nylatkozta Mánya Szabolcs.

Hirdetés