Hirdetés


Választási kampány

Fiatalok bevonása az őket érintő kérdésekbe

Korodi Attila és jelölttársai —   Fotó: Szilágyi Dalma-Orsolya

Korodi Attila, az RMDSZ csíkszeredai polgármesterjelöltje a tegnapi sajtóeseményén kiemelte: fontos bevonni a fiatalokat az őket érintő önkormányzati döntésekbe.

A jövő generáció és az önkormányzat viszonyához kapcsolódó terveit, elképzeléseit ismertette Korodi Attila, az RMDSZ csíkszeredai polgármesterjelöltje. A tegnapi sajtóeseményen a jelölt kiemelte az inkubátorház mihamarabbi létrehozásának fontosságát, illetve azt is, hogy a parkolás vagy önkormányzati és egyéb szolgáltatások akár mobiltelefonon keresztül is, gombnyomással elérhetőbbek legyenek, előrevetítve a digitalizáció jelentette előnyöket. Mint mondta, fontosnak tartja, hogy az önkormányzati elbírálás időszakát rövidítsék az építkezni kívánó családok számára.
Kiemelte, hogy az iskolák sportpályáit szeretné megnyitni a nagyközönség előtt, vállalva, hogy az önkormányzat téríti meg az ezzel járó költségeket. Ugyanakkor elmondta, tömegközlekedéssel kötné össze a városrészeket a tanintézményekkel. Nem utolsósorban pedig lehetőséget biztosítana az extrém- és tömegsportoknak, több kerékpártárolót hozna létre, ahol biztonságosan tárolhatnák a lakók a biciklit, rollert.
 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés