Hirdetés


FK Csíkszereda

Erdei a harmadik játékos, aki távozik

Carlo Erdei —   Fotó: fkcsikszereda.ro

 

 

Külföldön próbálná ki magát a szatmárnémeti születésű Carlo Erdei, akinek Magyarországról és Litvániából is van ajánlata. Az FK Csíkszeredától távozna, ahol a csonka szezonban 14 meccsen lépett pályára.

Elhagyja az FK Csíkszereda második ligás labdarúgó-csapatát Carlo Erdei, aki a jelenlegi állás szerint a magyar NB II-ben, esetleg Litvániában folytathatja pályafutását. A szatmárnémeti születésű támadó középpályás 2019 nyarán szerződött a román második osztályt 17. helyen záró csíki csapatba, ahol 23 forduló alatt 14 bajnoki mérkőzésen lépett pályára.
Az egykori U17-es román válogatott játékos két évet töltött az angol Wolverhampton akadémiáján, majd szerepelt a Pandurii, a Kolozsvári Universitatea és a szatmárnémeti Olimpia csapataiban a román második osztályban. Ezt követően Magyarországra szerződött, a Balmazújvárosban 32 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 2 gólt szerzett. Az utolsót a Puskás Akadémia ellen lőtte 2018 áprilisában, az NB I-ben, ahol ötször lépett pályára.
„Csíkszeredában lejárt a szerződésem és úgy gondoltam, szeretném ismét külföldön kipróbálni magam” – nyilatkozta az erdelysport.hu-nak Erdei. A játékos menedzsere, Karda Attila elárulta, Erdei iránt a litván első és a magyar második osztályból érdeklődnek. Reményének adott hangot, hogy néhány napon belül eldől, hol folytatja a fiatal játékos.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés