Hirdetés


Jobbhátvédet igazolt az FK

Csíkszereda Kolozsvárról Csíkszeredába

Az FK Csíkszereda második ligás labdarúgócsapat bejelentette az első játékosát, akit leigazolt a nyári szünetben. A jobbhátvéd Takács Rareș a Kolozsvári U-tól érkezik Székelyföldre.

Lassan beindul az élet a labdarúgó másodosztályban, és még ez igaz azon csapatokra is, akik nem lesznek érdekeltek az első ligáért rendezendő felsőházi rájátszásban.
Az FK Csíkszereda máris bejelentette első nyári igazolását Takács Rareș személyében, aki a Kolozsvári U-tól érkezik. A 28 esztendős jobbhátvéd poszton bevethető játékos a mögöttünk hagyott idényben 16 meccsen kapott bizonyítási lehetőséget, és az őszi szezonban mondhatni meghatározó játékosa volt a Kolozsvári U-nak, majd a tavaszi csonka idényre kikerült a kezdő tizenegyből. A fent említett 16 meccsen összesen 1149 percet töltött a pályán.
A 28 éves, tordai születésű Takács Rareș 1+1 éves szerződést írt alá az FK Csíkszeredával. A magyar gyökerekkel rendelkező jobbhátvéd középpályán is bevethető. Legutóbb a Kolozsvári Universitatea csapatát erősítette, játszott még Tordán, Stefănești, Resicabánya és a Szatmári Olimpia színeiben is. 


 

Hirdetés