Kalandtábor Kissolymoson

Betekintés a cserkészek tarsolyába

Fotó: Sólyom Major/Facebook

Kalandtábort szerveznek a gyerekek számára a Sólyom Major Lovasklub és a Romániai Magyar Cserkészszövetség tagjai augusztus 10. és 15. között. A tábor helyszínéül a Kissolymoson található Sólyom Major Lovasklub szolgál, így nemcsak a természetben, hanem különböző állatok közelében tölthetik el napjaikat a gyerekek. 

Augusztus 10-től 15-ig kalandtábort szervez a Sólyom Major Lovasklub és a Romániai Magyar Cserkészszövetség. Az ötnapos táborba 8 és 14 év közötti gyerekek jelentkezhetnek, valamennyien külön sátorban fognak megszállni, így a járványügyi előírásokat is betartják. A cserkészek által vezetett táborban a gyerekek megismerkedhetnek a természettel, az állatokkal, különböző foglalkozásokon vehetnek részt és minden olyan fortélyba betekintést nyerhetnek, ami a cserkészeknek a tarsolyukban van. Jelentkezni a 0767–216688-as telefonszámon lehet augusztus 8-ig, maximum harminc gyerek vehet részt, a részvételi díj pedig fejenként 550 lej. Abban az esetben, ha egy testvérpár vesz részt, az egyikük részvételi díjából 50 lej elengednek. Ez az összeg a teljes ellátást biztosítja.
− Azért szervezzük meg ezt a kalandtábort, mert nagy igény van rá. Ebben az időszakban sok gyerek beszorul a négy fal közé, és ez egy jó lehetőség arra, hogy kiszabaduljon és a természetben hasznosan töltse a szabadidejét. Közelebbről is megismerkedhetnek a természettel, illetve azokkal az állatokkal, amelyek a lovardában találhatók – nyilatkozta lapunknak Szabó Klára szervező.

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés