Csíkszentsimoni és felsőrákosi siker

Amatőr asztalitenisz-verseny

Az elit-nyílt kategória díjazottjai a hét végi versenyt követően —   Fotó: Kiss János

A Csíkszeredai TT Incze Sportegyesület szervezett az elmúlt hét végén amatőr sportolók számára asztalitenisz-versenyt. A viadalt két kategóriában az érvényes egészségügyi előírások betartásával az Incze Arénában tartották.

A koronavírus-járvány mi­atti márciusi leállást kö­vetően az elmúlt hét végén sikerül először amatőr asztalitenisz-versenyt tartani Csíkszere­dában, amelyet a TT Incze Sportegyesület szervezett Hargita Megye Tanácsa, valamint Csíkszereda Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával. A viadalt két, az AmaTur sorozatban szokásos kategóriák összevonásával írták ki, így a kezdő és haladó, valamint az elit és nyílt kategóriákban összesen 48 sportoló állt az asztalok mellé.
A kezdő-haladó kategóriában a 8-8. helyen zárt Csibi Árpád (Gyergyóditró), Veress Árpád (Csíkszentsimon), Birtalan Levente (Szováta) és Nagy Róbert (Székelyudvarhely), a harmadik helyet Simó József (Csíkszereda) és Lőrincz Zoltán (Csíkszentsimon) foglalta el, második lett Adorján Zoltán (Csíkszereda), míg a tornát Vaszi Dénes (Csíkszentsimon) nyerte.
Az összevont elit-nyílt kategóriában az 5–8. helyen Dénes Ferenc (Parajd), Vitos-Fodor István, Imecs Attila és László Levente (mind Csíkszereda) zárt, a harmadik helyen Tókos Pál (Székelyudvarhely) és Nistor József (Madéfalva) végzett, a második helyet Farkas Lóránt (Csíkszereda) foglalta el, míg a tornát Pethő Mihály (Felsőrákos) nyerte.

Hirdetés