Biodry

    ->
  • 2020. szeptember 18. 11:00
  • ...

A nedves falak okozta problémák már a múlté, hála a Biodry-nak

Omladozó vakolat, salétromkicsapódás, nyirkos falak? Sokunk életét megkeserítik ezek a megoldhatatlannak tűnő problémák. Azonban egy új svájci technológia lehetővé teszi a falak végleges kiszárítását, ugyanis a bennük rejlő nedvesség az oka mindennek.
A technológia képes megszüntetni a falak nedvesedését véglegesen. A kulcsa abban rejlik, hogy megállítja azt a fizikai folyamatot, amely által a fal felszívja a talajvizet, ezáltal elősegíti annak természetes kiszáradását.
Számos műemléknél és családi háznál van már alkalmazva Romániában is. Ilyen épületek közé sorolhatók a bonchidai Bánffy-kastély, a Segítő Mária Római Katolikus Gimnázium épülete, a csíkszeredai Márton Áron Elméleti Líceum tornaterme, a gyergyódirtói Siklódi Lőrinc Általános Iskola, a csíkmadarasi római katolikus templom, a Kolozsvári Kétágú Templom, a marosvásárhelyi Marmed járóbeteg-rendelő, a nagyváradi Múzeum, és számos udvarhelyi, csíkszeredai, marosvásárhelyi, nagyváradi és kolozsvári magánház. 
A rendszer beszerelése nem igényel semmilyen invazív, külső beavatkozást, mivel a beltér egyik falára függesztik fel a szakemberek a készüléket. Rövid időn belül a hatás nem csak szemmel látható, hanem érezhető is, mivel kellemesebb, frissebb lesz a levegő a szobákban, nem málik le többet a festék, könnyebben csukódnak a fiókok és megszűnik a bútorok penészedése is.
    Ha hasonló problémával küzd, számos módon kapcsolatba léphet a romániai képviselettel. Facebookon-Biodry Romania név alatt, e-mailen - az info@biodry.ro címen, vagy egyéb információért hívhatja az alábbi telefonszámot: 0770-76.55.37. 

Ne jelentsenek többé problémát a nedves falak, a Biodry munkatársai segítenek megoldani problémáját!
    


 

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés