Hogyan biztosítson 12 hónapra fix árú villamos energiát a lakásában?

Az idei év fontos változásokkal járt a villamosenergia-piacon a villamosenergia-ár, valamint a földgázpiac tavalyi liberalizációját követően. Ha Ön még nem döntött az otthoni villamos energia/földgáz szállítására vonatkozó szerződésekről, emlékeztetjük arra, hogy bármikor választhat egy terméket a versenypiacon.

Az Enel Energie és az Enel Energie Muntenia számos terméket kínál ügyfeleinek az ország minden területén, 12 hónapig garantálva a villamos energia fix árát, ezáltal Ön védve lesz villamosenergia-árak esetleges piaci emelkedésétől.

Mi több, 2021. október 17-ig azok a háztartási fogyasztók, akik a versenypiacon villamosenergia- és/vagy földgázellátásra szerződést kötnek az Enel-üzletek egyikében, a kampányterülethez tartozó megyékben található fogyasztási helyekre, azonnali nyereményekben is részesülnek. Az ajánlat érvényes a szerződéstulajdonos cseréje, a szállítóváltáskor és/vagy az új fogyasztási helyekre kötendő szerződések esetében is, az Enel típusú ajánlatok bármelyikére, „Az Enel ezen a nyáron azonnali nyereményekkel lep meg” kampányszabályzatban említett feltételeknek megfelelően. A kampányszabályzat elérhető a www.enel.ro oldalon.

Az Enelnél a versenypiaci villamos energia/földgáz szállítására vonatkozó szerződés meghatározott vagy határozatlan időtartamra köthető, de az árajánlat érvényességi ideje 12 hónap. Mielőtt lejár, értesítést kap egy hasonló ajánlat vagy egy másik ajánlat áráról, amely egy új időszakra érvényes. Választhatja a szerződés hallgatólagos meghosszabbítását a közölt feltételek mellett, választhat egy másik villamosenergia- vagy földgázellátási ajánlatot az Eneltől, vagy az új feltételeket elutasíthatja, és a szerződést felmondhatja. Fontos, hogy az e-mailben vagy egy más kommunikációs csatornán keresztül kapott értesítésben említett dátumig értesítsen minket egy másik lehetőségről, különben az ajánlatot hallgatólagosan elfogadottnak tekintjük.

Amit a villamosenergia-kínálatból való választásakor tudnia kell

Ha az egyetemes szolgáltatási piacról a versenyképes piacra szeretne lépni, vagy szállítót szeretne váltani, akkor érdemes odafigyelni a szállítási szolgáltatás minőségére és a kínált termék jellemzőire. Fontos, hogy választhassunk a papíron történő és az elektronikus számlázás, illetve több számlafizetési csatorna között, hogy rendelkezésére álljanak a különböző kapcsolattartási csatornák – telefon, online, üzletek –, speciális call center, valamint az ügyfélszolgálati központok az ország minden pontján.

Az Enel szállítói hozzáadott értékű termékeket és szolgáltatásokat, valamint integrált csomagokat tartalmazó ajánlatokat kínálnak Önnek, amelyek révén Ön csomagban vásárolhatja meg a villamos energiát és a földgázat, vagy választhat a műszaki szolgáltatások és más előnyöket biztosító csomagok közül. Egyetlen csomaggal, amely mindent szolgáltatást tartalmaz, a dolgok gyorsabban működnek, egyszerűbbé és előnyösebbé válnak.

Ugyanakkor az Enel Energie és az Enel Energie Muntenia lehetőséget kínál Önnek arra, hogy kiválassza az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot, és segít megtakarítani a szerződéskötés vagy a számlafizetés idejét az online szolgáltatásokon (www.enel.ro) meg az ügyfeleknek szóló MyEnel alkalmazáson keresztül. Ezenkívül az Enel szakembereinek elkötelezett csapata segítséget és információt nyújt Önnek az elektromosenergia-/földgázellátással kapcsolatban.

Ha jobban meg szeretné ismerni és további részleteket szeretne megtudni az Enel ajánlatairól, vegye fel velünk a kapcsolatot a 021 9977 számon (hívjon normál díjjal!), vagy várjuk Önt a csíkszeredai, Gál Sándor utca 7. szám alatti Enel-üzletben. „Az Enel ezen a nyáron azonnali nyereményekkel lep meg” kampányban szereplő Enel-üzletek teljes listája elérhető a www.enel.ro oldalon.