2021. június 17, csütörtök.
Hirdetéscustom_html_banner1

Hátrányban a vendégek

A Manchester United Carrick öngólja után állt fel az FC Bruges ellen, a CSZKA-nak sokba került a kihagyott büntető Lisszabonban. A Lazio otthon verte a Leverkusent, míg a Videotont búcsúztató BATE Boriszov a Partizant. Az Asztana történelmi siker küszöbén áll. Mindez a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblára jutásért vívott selejtezőkörében.

[dropcap]Ö[/dropcap]t mérkőzést rendeztek a labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörében. Hármat a Nem bajnoki ágon, míg kettőt a Bajnoki ágon.
Előbbiben a Manchester United 3–1-es győzelmet aratott az FC Bruges ellen, úgy hogy a nyolcadik percben még hátrányban voltak. A visszavágó szempontjából megnyugtató harmadik manchesteri találat a 94. percben született. A portugál Sporting hazai pályán 2–1-re nyert a CSZKA Moszkva ellen úgy, hogy az orosz együttes 1–0-s lisszaboni vezetésnél büntetőt hibázott a később aztán gólt szerző elefántcsontparti Seydou Doumbia révén. A Bajnoki ágon a Videotont búcsúztató fehérorosz BATE Boriszov 1–0-ra verte a román bajnokot, a Bukaresti Steauát búcsúztató vendég Partizan Belgrádot. A kazah Asztana pedig szintén 1–0-ra nyert az APOEL ellen.
Eredmények: Bajnokok ága: Asztana – APOEL 1–0 (1–0), BATE Boriszov – Partizan Belgrád 1–0 (0–0); Nem bajnokok ága: SS Lazio – Bayer Leverkusen 1–0 (0–0), Sporting – CSZKA Moszkva 2–1 (1–1), Manchester United – FC Bruges 3–1 (2–1).

Európa Liga
Két román és egy magyar csapat lesz érdekelt a labdarúgó Európa Liga negyedik selejtezőkörében. Az Astra újabb meglepetésre készül és búcsúztatná a sorozattól az AZ Alkmaart. A Steaua a Debrecent legyőző norvég Rosenborg Trondheimnek nehezítené meg a dolgát. A magyar csapatok közül egyedül a Székesfehérvári Videoton van még talpon, amely a lengyel bajnok Lech Poznan vendége lesz. Utóbbi két csapat nehéz időszakon megy át.
A műsor: Astra – AZ Alkmaar (19, Digi Sport 1), Bukaresti Steaua – Rosenborg (21, ProTV), Lech Poznan – Videoton (22, M4).

Kapcsolódó cikkek:

Ezer alá csökkent a kórházi kezelésre szoruló fertőzöttek száma

Romániában ezer alá csökkent szerdán a kórházi kezelésre szoruló, és kétszáz alá az intenzív terápián ápolt koronavírusos fertőzöttek száma. Az Stratégiai Kommunikációs Csoport jelentése szerint...

Videó – Székelyföld Magazin 2021. június 16.

A közel száz tagú Csíkszentsimoni Ifjúsági Koncertfúvós zenekar munkáját mutatjuk be Önöknek, továbbá szó lesz a csíkszentsimoni sportcsarnok és a Csíkkozmást érintő turisztikai tervekről...

Menesztette a parlament a nép ügyvédjét

Formálisan is felmentette a parlament szerdán Renate Webert az ombudsmani tisztségből, miután előző nap tevékenységi beszámolója elutasításával megvonta tőle a bizalmat. A Nép ügyvédjének is...

Legfrissebb