Háromból három

A DEAC csapatát is elfektették a gyergyóiak | Fotó: DEAC Jégkorong / facebook

Harmadik felkészülési mérkőzését is behúzta a Gyergyói HK jégkorongcsapata, amely ezúttal a Debreceni DEAC ellen gyakorolt. A Szilassy Zoltán által felkészített piros-fehérek simán ütötték ki a DEAC-ot.

Letudta magyarországi felkészülési meccseinek sorát a Gyergyói HK jégkorongcsapata, amely harmadik meccsét is remekül vette. A DVTK Jegesmedvék, valamint a HC Érsekújvár ellen aratott győzelmeket követően a piros-fehérek harmadjára a Debreceni EAC ellen léptek pályára Debrecenben. A gyergyói csapat az első és a záróharmadban egy-egy gólt szerzett, míg a köztes 20 percben négyet vágott, miközben egyet sem kapott.
Ezzel a GYHK három győzelemmel zárta a felkészülés ezen szakaszát. Hétvégétől kezdődően pedig további két összecsapást tudnak le. Szeptember 2–4. között rendezik ugyanis a Gyilkos-tó Kupát a GYHK, a Galaci VSK, valamint a Háromszéki Ágyúsok részvételével.

Felkészülési mérkőzés

Debreceni DEAC – Gyergyói HK 0–6 (0–1, 0–4, 0–1).
Gólszerzők: Bodó, Sárpátki, Haaranen, Györfy, Bíró G., Vincze P.
A Gyergyói HK összeállítása: Demeter (Olaru) – Saari, Fejes, Vincze G., Haaranen, Jalonen, Györfy, Tódor – Vincze P., Sylvestre, Sárpátki, Orban, Császár, Bodó, Bíró, Tranca, Szigeti, Silló, Csiszer, Sándor Sz.

Darvas Attila

: an accessible web community