Hirdetés

Három csíki magyar bajnok

A magyar bajnokságban is helytálltak a csíkszeredai tekvandósok, a Csíki Titánok SK sportolói november utolsó napjaiban Dunaharasztiban mutatták meg felkészültségüket. Három kategóriában állt rajthoz az öt csíki sportoló, és tizenegy éremmel tértek haza.

HN-információ
Becsült olvasási idő: 3 perc
Három csíki magyar bajnok
Románia után Magyarországon is bajnokok lettek Fotó: csíkititánok SK

Dombi Gyula edző vezetésével a Csíki Titánok SK sportolói a hazai pontvadászat mellett a magyar bajnokságban is részt vettek, ahonnan öten tizenegy éremmel tértek haza. November 26-án Dunaharaszti adott otthont a magyar országos bajnokságnak és a Koreai Nagykövet Kupája versenynek, a csíkiak három versenyszámban – küzdelem, formagyakorlat (poomsae) és gyorsrúgás (speed-kick) – mutathatták meg felkészültségüket.
Küzdelemben Dombi Patrik (gyerek III., -30 kg), Szakács Balázs (gyerek III., -40 kg) és Fejér Magor (kadét, -49 kg) lett magyar bajnok, Mihálcz Andrea (kadét, -44 kg) a harmadik, míg Dombi Denisz (gyerek II., -27 kg) a negyedik helyen zárt.
Formagyakorlatban egyéniben Dombi Denisz a második helyen zárt, míg a Dombi Patrik, Fejér Magor és Mihálcz Andrea alkotta csapat ugyancsak a dobogó második fokára állhatott fel. Fejér Magor egyéniben a második lett, míg Mihálcz Andreával páros alkotva (kadét, B) szintén a második helyen zárt.
Gyorsrúgásban Dombi Denisz a második, míg Fejér Magor és Szakács Balázs a harmadik helyet szerezte meg.

Hirdetés

Kövessen a Facebookon!