Gálfi nyilatkozott: kisebbik fia bűncselekménybe keveredett

Fotó: Gálfi Árpád Facebook-oldala

Megdöbbenéssel fogadtam a hírt, hogy kisebbik fiam bűncselekménybe keveredett, ugyanis jelen volt egy bűncselekmény helyszínén, amikor kiérkeztek a rendőrök – posztolta közösségi oldalán Gálfi Árpád Székelyudvarhely polgármester.

Információnk szerint a polgármester fiát a firtosváraljai üzemanyag lopással hozták kapcsolatba. Mint arról beszámoltunk a rendőrség három férfit és egy nőt vett őrizetbe, mert megalapozottnak találták a gyanút, hogy üzemanyagot loptak egy markológépből. A rendőrök 64 liter üzemanyagot találtak a személygépkocsijukba azt követően, hogy igazoltatták őket.

Gálfi Árpád közleményében leszögezte: nem áll szándékában eltitkolni az ügyet.

„Lehet, sokan azt hitték, hogy el fogom titkolni, megpróbálom eltussolni ezt a számomra érthetetlen és megdöbbentő esetet, de én továbbra sem fogok az ujjam mögé bújni. Elfogadom mindenki véleményét, aki úgy érzi, hogy a fiam tettei miatt csalódott bennem is, ugyanakkor elsősorban a családomtól kell elnézést kérjek. Több mint húsz éve folyamatosan közösségi ügyeknek álltam az élére és sokszor éjt nappallá téve próbáltam megoldásokat keresni kis és nagyobb közösségeink számára. Most feltevődött a kérdés bennem is, hogy maradt-e közben elég időm és energiám a családomra figyelni? A fiam biztosított arról, hogy vállalja tettei minden következményét, megtéríti az okozott kárt és nem futamodik meg a jogi eljárást követő kötelezettségei elől.” – írta bejegyezésében a polgármester.

HN-információ

 

: an accessible web community