Hirdetés

Film készült az FK női csapatáról

Úton az első ligába címmel készült el az a film, amely bemutatja az FK Csíkszereda felnőtt női csapatának 2021/2022-es, bajnoki címet és feljutást hozó szezonját. A bemutatót kedden tartják.

Farkas Endre
Becsült olvasási idő: 3 perc
Film készült az FK női csapatáról
Dokumentumfilmet forgattak a történelmi feljutásról Fotó: FK Csíkszereda

Fantasztikus menetelést mutatott be az előző, bajnoki címmel és feljutással végződő 2. ligás szezonjában az FK Csíkszereda felnőtt női csapata. Vizi Balázs az idény közben kamerájával csatlakozott a lányokhoz, hogy megörökítse az örömteli, vagy éppen kicsit szomorkásabb eseményeket. Az előbbiből volt több, hiszen győzelem győzelmet követett, és ahogy a mesében, a csapat esetében sem maradt el a boldog befejezés.
A mintegy egy­órás do­ku­men­tum­film­ben vé­gig­kö­vet­het­jük a lányok útját a rettenetes talajú, a futballhoz méltatlan pályákon lejátszott mérkőzésektől, az „elfogyó” ellenfeleken át, az aranyérmek átadásáig. Sőt, a bajnoki címet ünneplő buliban is forgott a felvétel. A mérkőzéseket Albu László vezetőedző és a játékosok idézik fel személyes hangvételű interjúkban, miközben pattog a labda és potyognak a gólok a filmkockákon…
A film bemutatóját decem­ber 20-án 15.30-kor tartják a Csíki Moziban, a vetítés nyilvános és ingyenes.

Kövessen a Facebookon!