2021. május 13, csütörtök.
Hirdetéscustom_html_banner1

Első helyen a csíkszeredai cselgáncsozók

Brassó Pojána adott otthont a felnőtt cselgáncsozók Román Kupa egyéni küzdelmeinek. A VSK Csíkszeredát képviselő Orbán Lehel, illetve a Nagyváradi VSK-s Vlad Viºan egyaránt az első helyen végzett.

Hét súlycsoportban rendezték meg Brassó Pojánán a Piatra Mare szálloda konferenciatermében a Román Kupa egyéni küzdelmeit. Az úgynevezett „buboréktorna” keretében az Albu Botond által felkészített VSK Csíkszereda és a Csíkszeredai Sportklub sportolói remekül szerepeltek.

A csíki sportolók közül a Csíkszeredai VSK-nak küzdő Orbán Lehel, illetve a Nagyváradi VSK leigazoltja Vișan Vlad aranyérmet szerzett. Közel járt a döntőhöz a Csíkszeredai Sportklub két sportolója, Dávid László, illetve Szőcs Elemér, de az elődöntőt elveszítették. Igaz, a harmadik helyért kiírt meccset már behúzták.

Az érmes helyezések mellett két ötödik hely is született Radvánszki Szilárd, illetve Koncz Botond révén.

A sportolókat Albu Botond készítette fel a versenyre.

A csíki sportolók eredményei

60 kg: 1. Orbán Lehel (VSK Csíkszereda);

73 kg: 3. Dávid László (Csíkszeredai Sportklub), 5. Radvánszki Szilárd (Csíkszeredai Sportklub);

81 kg: 1. Vișan Vlad (Nagyváradi VSK), 3. Szőcs Elemér (Csíkszeredai Sportklub);

100 kg: 5. Koncz Botond (VSK Csíkszereda).


Kapcsolódó cikkek:

Johannis: szombattól nem lesz kötelező a kültéri maszkviselés

Néhány kivételtől eltekintve május 15-étől nem kötelező kültéren maszkot viselni Romániában – jelentette be csütörtök esti sajtónyilatkozatában Klaus Johannis. Az államfő szerint a kivételek közé...

A csángómagyar Salamon József az idei csíksomlyói búcsú szónoka

A idei, május 22-i csíksomlyói búcsú ünnepi szentmiséjének szónoka Salamon József gyimesbükki plébános lesz. A fogadalmi búcsú idei mottója pedig a Lukács evangéliumából származó...

Legfrissebb