2022. október 6, csütörtök.
Hirdetés : an accessible web community

Elmaradt a HSC edzőtábora

Nem tartja meg az előre betervezett székesfehérvári edzőtáborát a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata. A Ferencváros, illetve a Debrecen elleni felkészülési meccsek viszont az előre betervezett program szerint lesznek megrendezve. A bérletárusítás is hamarosan kezdődik.

[dropcap]Ú[/dropcap]gy volt, hogy a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata mától Székesfehérváron fog készülni egy héten át. Az egyhetes edzőtábor viszont elmarad. A HSC Csíkszereda idegenbeli szurkolói viszont nem kell bánkódjanak, hiszen kedvenceik első felkészülési mérkőzése nem marad el. A csíkiak két lekötött mérkőzése meg lesz rendezve. Az augusztus 31-re kiírt Ferencváros (19 órától, magyar idő szerint), illetve a másnapi Debrecen (18 órától) elleni összecsapásokra elutazik a csapat.

A HSC közleményt adott ki a bérletekre vonatkozóan, amelyben kérik a szurkolók türelmét, hiszen még nincs tisztázva a román bajnokság, illetve a MOL Liga menetrendje.
„Az elmúlt napokban, hetekben sokan érdeklődtek a soron következő idény bérleteiről, akár személyesen bejárva a Vákár Lajos Műjégpályára, akár a közösségi hálón keresztül. A bérletekre a koncepció elkészült, ám mindaddig, amíg nem lehet pontosan behatárolni a 2015/2016-os bajnoki idény menetrendjét, nem szeretnénk közzétenni – a későbbi bonyodalmakat, illetve kellemetlenségeket elkerülvén. Mindezek fényében a szurkolók türelmét kérjük. Remélhetőleg minél hamarabb lezárulnak az egyeztetések, és a lehető legrövidebb időn belül elkezdődik a bérletárusítás” – áll a közleményben.

HN-összefoglaló

TOVÁBBI CIKKEK:

Videó – Hargita magazin 2022. október 5.

Folytatódik a munkálat a csíkszeredai vasúti felüljárón, Több beruházás végére tesznek pontot az idén Gyergyóalfaluban, átadták a Puskás Tivadar Szakképző Líceum új épületét Gyergyóditróban,...

Árvízvédelmi konzultáció

Az árvízvédelmi stratégia aktualizálásáról tartanak konzultációkat a következő hónapokban. Hargita megyében az Olt Vízügyi Igazgatóság képviselői tartottak tájékoztatót a helyi önkormányzatok képviselőinek szerdán, Csíkszeredában,...

Legfrissebb