2022. október 1, szombat.
Hirdetés : an accessible web community

Egymérkőzésnyire a 2. Ligától

Barátságosabb körülményeket remél a székelyudvarhelyi visszavágón a Székelyudvarhelyi FC vezetőedzője, Mihai Ianc, aki úgy véli, az a csapat örül majd a végén, amely a találkozón kevesebbet, vagy egyáltalán nem fog hibázni.

A slatinai eredménnyel elégedett volt, de neheztelt az ottani körülményekre Mihai Ianc, a Székelyudvarhelyi FC vezetőedzője, miután a második ligás osztályozó első mérkőzésén gól nélküli döntetlent játszott a csapata, viszont a találkozót tűző napon, szinte kibírhatatlan hőségben kellett lejátszani.
– Nagyon sokat kivett a játékosokból az odavágó, nem elég, hogy a mérkőzés tétje is megnehezítette mindkét csapat dolgát, de a pályán legalább 40 fokos hőség tombolt, ami túlságosan is rányomta bélyegét a találkozóra. Az eredménnyel elégedett vagyok, de a körülményekkel és a mérkőzés színvonalával már kevésbé – fogalmazott a székelyudvarhelyiek szakvezetője.
A feljutásért kiírt párharc mindent eldöntő utolsó felvonását ma, 17.30-tól rendezik az udvarhelyi sétatéri stadionban, Ianc szerint a hazai pálya nem feltétlenül jelent előnyt a helyi csapat számára. „Bár a szurkolók támogatása nagy segítséget jelenthet, mégsem a hazai pálya előnye lesz a döntő. A Slatina nagyon erős csapat, nem kizárt, hogy 90 perc után Udvarhelyen is döntetlen lesz az állás, de talán a büntetőkig eldől a mérkőzés sorsa. Az a csapat lesz előnyben, amelyik nem fog hibázni” – összegzett az SZFC vezetőedzője.
A mai visszavágót a www.frf.tv oldalon fogják élőben közvetíteni, viszont online megtekintéséhez (ingyenes) regisztráció szükséges a frf.tv oldalán.

Szász Csaba

Előző cikkPara Pista
Következő cikkOrszágváltás lólépésben

TOVÁBBI CIKKEK:

Működhetnek a csíkszeredai iskolák a magasabb energiaárak mellett is

Zavartalanul működhetnek tovább az oktatási intézmények – nyomatékosította ismételten a szülők megnyugtatása érdekében Korodi Attila polgármester a csíkszeredai önkormányzat pénteki ülésének legelején. A városvezetés...

Ukrajnai területeket csatolt el Oroszország

Aláírta Vlagyimir Putyin orosz elnök a csatlakozási szerződést négy megszállt ukrajnai régió vezetőjével pénteken a Kremlben. Az Európai Tanács ugyanakkor hivatalos nyilatkozatban utasította el...

Ünnepi műsorral kedveskedtek a szépkorúaknak az idősek nemzetközi napján

Az öregedés művészete címmel tartott előadást Simó Irma pszichológus és művészetterapeuta az idősek nemzetközi világnapja alkalmából a megyeháza amfiteátrumában. A Hargita Megye Tanácsa alintézményeként...

Legfrissebb