2022. október 6, csütörtök.
Hirdetés : an accessible web community

Dzsudzsák Törökországban

A korábbi híreknek megfelelően Dzsudzsák Balázs gépe tegnap délután landolt Törökországban, ma pedig orvosi vizsgálat vár rá. Várhatóan aláírja szerződését a Bursasporhoz.

[dropcap]D[/dropcap]zsudzsák Balázs orvosi vizsgálatra érkezett Bursába. A török klub honlapján látható videofelvételen a landolást követően rögtön a magyar válogatott szélsőjének nyakába akasztották a klub sálját, majd nyilatkozott is.
A 28 éves játékost az egyesület történetének egyik legnagyobb igazolásának tartotta az interjút készítő riporter, Dzsudzsák pedig abbéli reményét fejezte ki, hogy a csapat másodjára is bajnok lesz, majd hozzátette, mindenképpen dobogón szeretne zárni a Bursasporral. Az nso.hu értesülései szerint a játékos évi 1,7 millió eurót keres majd és három évre ír alá a török klubnál. A Bursaspor az előző idényben hatodik helyen zárt a török bajnokságban.

TOVÁBBI CIKKEK:

Videó – Hargita magazin 2022. október 5.

Folytatódik a munkálat a csíkszeredai vasúti felüljárón, Több beruházás végére tesznek pontot az idén Gyergyóalfaluban, átadták a Puskás Tivadar Szakképző Líceum új épületét Gyergyóditróban,...

Árvízvédelmi konzultáció

Az árvízvédelmi stratégia aktualizálásáról tartanak konzultációkat a következő hónapokban. Hargita megyében az Olt Vízügyi Igazgatóság képviselői tartottak tájékoztatót a helyi önkormányzatok képviselőinek szerdán, Csíkszeredában,...

Legfrissebb