Bohószkóp hétről hétre

Kos: Tényleg abbahagyhatnád lassan ezt az vigaszevést, most már mást is zavar… Ugyanis addig ettél, míg fokhagymaszagod nem lett.

Bika: Ne lepődj meg azon, ha az asszony folyton megsértődik amiatt, hogy rendszeresen hazaviszed a munkádat. Nőgyógyászként nem ildomos.

Ikrek: Mostanában olyan sötét a tekinteted, amilyen eddig is volt. Napsütésben csak ránézel az égre, s máris látod a Nagy Göncölt.

Rák: Tudtad, hogy egy nagy vödör víz is rákkeltő hatású? Ha például alvás közben leöntenek egy istenes adaggal, rögtön megébredsz.

Oroszlán: Ínyenc létedre mindig arra vágytál, hogy karnyújtásnyira legyen egy pompás hidegtál. Bánatodra ez most csak az ágytál.

Szűz: Amint azt a gyermekeid mondták: a szemránckrémedet, a dúshajért-samponodat, az alakformáló fehérneműdet mind kidobhatod, nem segít semmit.

Mérleg: A hosszú élet titka az, hogy nem élsz semmilyen káros szenvedéllyel. Így amikor hatvan leszel, már nyolcvannak mutatsz.

Skorpió: Immár ötszöri egyiptomi látogatásod során tudhatnád: hiába vársz órákat a piramisok aljában, nem fog elindulni a mozgólépcső.

Nyilas: Egyszer az életben eldöntötted, végre más ember leszel! Akkor is hét évet kaptál személyazonosság-lopásért.

Bak: Ha mielőbb meg akarsz szabadulni az anyósodtól, tedd ki éjjel egy széfben a kapu elé „Csak ócskavasba jó” felirattal.

Vízöntő: A hétvégi kiruccanás során ne mondd el a férjednek, hogy utazás előtt elfelejtettél pisilni, mert megtanít. Állva.

Halak: Sokat olvasol az utóbbi időben. Tény, ha innál, az sokkal jobban látszana rajtad.

György Emőke

: an accessible web community