Bohoszkóp hétről hétre

Kos: A tavaszi időjárás pluszenergiákkal tölti fel az amúgy is nyughatatlan énedet. Kapd le a téli sapkát, végre csupasz fejjel és megújult erőkkel futhatsz a falnak! Napi kétszeri alkalmazást ajánlunk.

Bika: Minden bizonnyal nyernéd az „Azonosítsuk be Önt szagról” vetélkedőt. Ajánlatos lenne több figyelmet fordítani a külsődre. Tudjuk, fontos a szellemi ápoltság, de mit sem ér, ha nem oszthatod meg másokkal.

Ikrek: Újévi fogadalmadhoz hűen nekifogsz a veteményesed előkészítésének. Munkádnak nyárra be is érik a gyümölcse, bilincsben visznek majd fotózásra a tucatnyi illegális növény termesztéséért.

Rák: Egy ideje érzed már, hogy jót tenne a karrierváltás. Belefásultál a jelenlegi munkádba, szükségét érzed az új kihívásoknak, a felfrissülésnek. Döntöttél. Öregségedre kisnyugdíjas leszel.

Oroszlán: A következő időszakban előléptetésre számíthatsz. Saját irodát is kapsz, ugyanis kineveznek a csapat leghiúbb, legönkényesebb és legönzőbb tagjává. Élvezd, hogy van, amiben te vagy a legjobb!

Szűz: Lehetnél elnézőbb magaddal szemben. Egy ideje minden apró hibáért magadat ostorozod, még azokért is, amiket más követett el. Vegyél magadhoz 4-5 liter pálinkát és tegyél lelki egészségedért!

Mérleg: A héten jegyed neve módosulhatna Méregre. Nem tudod kezelni a benned forró indulatokat, jót tenne pár nap szusszanás. Ha nem is segítene, de bár a környezeted fellélegezne kicsit.

Skorpió: Feldúlt vagy és zilált. Okát pontosan nem tudni, a csillagállás is teljesen más előrejelzést mutatott, értetlenül állok a teleszkópom előtt, a csillagok meg bambán bámulnak le rám.

Nyilas: Múlt héten is azért sírtál, hogy le vagy égve anyagilag. Azóta semmi nem változott, a nem létező és kölcsönkért pénzeid is elfogytak. Ideje komolyan fontolóra venni a bankrablást.

Bak: A következő hetet is spórolással töltöd, akárcsak az elmúlt harminc évtizedet. Mindez eddig hiábavalónak bizonyult, ugyanúgy fukarkodsz magaddal, mint eddig. Bár adj a Nyilasnak kölcsön!

Vízöntő: Felhőtlen szeretetet ontasz magadból ebben az időszakban. A tavasz lehet az oka, vagy az a temérdek mennyiségű nyugtató, amit bősz kollégáid végső elkeseredésükben a kávédba szórtak.

Halak: …Jut eszembe, ha már úgyis többes számban vagy, készíthetnénk belőled egy hétágra szóló halászlevet. Akkor legalább nem kellene agyalnom, miket süketeljek neked ide minden héten.

György Emőke