Bohószkóp hétről hétre

Kos: Felhősen is boldog vagy, rózsaszínben látod a világot. Ennek az lehet az oka, hogy a szemhéjpúdert nem megfelelően alkalmaztad. Kérd ki inkább egy nő segítségét!
Bika: Meleg, napsütéses idő várható, elvétve záporral, némi zivatarral (bármi is legyen a kettő közötti különbség). Tudjuk, ennek semmi köze hozzád, ugyanis nem minden csak rólad szól.
Ikrek: Egész héten rohansz a feladataid elől. Az egyik lábad rövidebb, ezért a másik hosszabb. Hétvége közeledtével ez valamelyest változik, az egyik lábad lesz a hosszabb, s a másik a rövidebb.
Rák: Fontos döntés előtt állsz. Álldogálsz, nézed, töprengsz azon, vajon egyáltalán a saját döntésed-e ez, vagy a másé előtt töltöd az időt. El is áll a lábad egy hét alatt, jövő héten ugyanitt állsz majd, csak ülve.
Oroszlán: Hülyén mutattál a hétvégi kerti partin buliszemüvegben, meztelenül s laskával az öledben. Elkerülhette a figyelmedet az az apróság, hogy nem nudibuliba, hanem nudlibuliba hívtak.
Szűz: Nem mindig kell akkora jelentőséget tulajdonítani mások véleményének. Az, hogy jól fésült csivavának csúfolnak a hátad mögött, még nem azt jelenti, hogy nem áll jól.
Mérleg: Ez az időszak a nyugalomé, a harmóniáé. Lakásodat illatgyertyák díszítik és gyújtják lángra, de mindez nem szegi kedvedet. Ha az elmédben nem is, de a hűtőben lapul némi sütnivaló.
Skorpió: Megígérted magadnak: figyelmesebb leszel a környezeteddel. Ez nagyjából ki is merült azzal, hogy a tízóraiszünetben nem etted meg az összes szendvicset, a tegnapiakat például meghagytad a többieknek.
Nyilas: Sok minden összejött mostanában, nem vagy elemedben. De megnyugodhatsz, a napokban találkozol életed szerelmével. Tény, hogy kicsit borsos az órabére, de szerencsére csak hétvégén ér rá(d).
Bak: Munkádat teljes odaadással végzed: odaadod bárkinek, ki utadba kerül. Kimerültél. Vegyél ki egy rövid szabadságot, nagytakaríts, fesd ki a házat, tegyél el lekvárt, hasogass szőrszálat, begykövezzél, nyavalyogj!
Vízöntő: Lassan fél éve már, hogy diétázol, s bizony fogytál is kemény másfél kilót. Örömödben máris egy számmal kisebbre cserélted a gönceidet; úgy mutatsz, mint egy lefolyóban ragadt gömbhal.
Halak: Nyűgölsz, hogy meleged van… Minek neked szalmakalap? Amennyi eszed van, megfelelő méretet úgysem találsz a fejedre. Elég arra egy gyűszű, de talán még egy elnyílt gyöngyvirág is megteszi.

György Emőke

: an accessible web community