Bohoszkóp hétről hétre

 

 

Kos: A következő hét nem várt eseményeket tartogat számodra. Ilyen lehet például egy kolonoszkópia vagy egy Las Vegas-i esküvő, de lehet e két esemény egybekötve is.

Bika: Pénzügyeid végzik a saját dolgukat, önállóan, téged meg mindenből kihagynak. A hét vége felé kezdesz a templom egerére hasonlítani, remélhetőleg, az igényeid sem nagyobbak, mint neki.

Ikrek: Fizetéselemelésre számíthatsz. A heted azzal telik majd, hogy kiderítsd, ki is volt az elkövető. Hosszas nyomozás után kiderül, hogy ami nem volt soha, azt bizony nem is lehet ellopni. Keress munkát!

Rák: Utóbbi időben sokat foglalkoztat téged a gondolat, hogy felfrissítsd a külsődet. Egy trendi frizura és néhány mai ruhadarab sokat segíthet abban, hogy ne negyvenes évekbeli filmstatisztának nézzenek.

Oroszlán: Oroszlán jellemeddel ellentétben a héten igencsak nyulasra fogod a figurát. Az ünnepi habzsolás eredményeképpen szaporán pattansz fel a díványról, a mellékhelyiségig pedig apró nyomokat hagysz magad után.

Szűz: Egészséged egy ideje döcög, mint egy ócska lucernásszekér. Folyamatosan igyekszel tenni azért, hogy visszaerősödj, azonban jelenleg csak a telefonod van optimális állapotban.

Mérleg: Mostanában nem mérlegelsz eleget. Spontán döntéseket hozol, félretéve az észérveket és a megérzéseidet, ad hoc módon éled a mindennapokat. Megiszod még a levét frissen facsart lócitrom formájában.

Skorpió: A hétre a csillagok állása számodra semmit nem mutat. Élvezd a nyugalmat, ezt a mindent felölelő nihilt, olyan ez, mintha hibernálás közben éber lennél, s mindhiába.

Nyilas: Reggel polipként ébredsz. Gondolataid a karjaidnál is szerteágazóbbak, emellett meg minden csápodra jut egy teendő. Totális káosz a heted, a puszta lét gondolata is a frászt hozza rád.

Bak: A hétre igaz szerelmet ígértem… Tartom a szavam: több potenciális jelölt is akad egyszerre. A lehetőségek sokaságában szédülésig kapkodod a fejed. Ha már nem bírod tovább, hagyd el a cipőboltot!

Vízöntő: Örökké vidám természeted a héten csorbát szenved. Lehet az a húsvéti gombócos vagy épp a szilveszterkor lefagyasztott káposztaleves-csorba, egy szó mint száz, a hetedik tányérnál már nagyon unod.

Halak: Végre ismét nyugodtság övezi a napjaidat…! Az ünnepi kavalkádtól ziláltan, megrágva és kiköpve élted túl a húsvéti halvacsorát. Komolyan fontolóra veszed a csillagjegyváltást, tele a halcipőd!

György Emőke