Bohoszkóp hétről hétre

Kos: Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szegény
ember… A következő héten a te meséd is így kezdődik. Egy napon ez a szegény ember kifogta az aranyhalat… Na, innen ez már nem a te történeted.

Bika: Mint kiderül, nappalid varázsszőnyeggel ékeskedik: az éjszakai botorkálás során felfeded az alatta rejtőző, régen elveszettnek hitt kincseidet: üvegszem, orrszőrvágó, műköröm és gumipók.

Ikrek: Folt hátán folt, tű benne sosem volt. De most lesz. Ugyanis nemcsak zúzódásokkal gazdagodsz a hétvégi sítúra során, hanem a végére fülig ér a szád is, s e széles mosolyt visszavarrják az eredeti helyére.

Rák: Vár rád egy csendes, nyugodt hétvége. Hogy melyik az pontosan, még nem derült ki, hogy nem a mostani, az biztos. Kösd fel azt, ami lóg, mert minden agysejtedre és izomrostodra szükséged lesz.

Oroszlán: A külsőd némi esztétikai változáson megy keresztül. Egy plasztikai beavatkozás eredményeképpen a testedről lekerülő szőrzet mind az arcodon kap helyet. Így jár az, aki szívatja a trösztöt a suliban.

Szűz: Idegeid akárcsak sajtreszelőn cikáznának. Jó lesz kicsit magadba szállni, lassítani a tempón, légpárnás fóliát lyukasztgatni, a kiegyensúlyozott időszakodban is nehezen vagy elviselhető.

Mérleg: A csillagok nem jósolnak semmi rendkívülit a következő időszakra. Pénzügyeiddel a hét folyamán úgy haladsz, mint általában. Amid volt, elittad, amid lesz, eliszod.

Skorpió: A héten nem szolgál túl jól az egészséged. Komoly bélpanaszokkal küzdesz, ezáltal a környezeted is a te bélpanaszaiddal küzd. Heti tanulság: ha többen szívjátok, hamarabb fogy.

Nyilas: Heti koffeinigényed megfelel a teljes múlt évi fogyasztásodnak. Ennek következményeképpen úgy viselkedsz, mint egy kakukkos óra lakója, ami percenkéti rikácsra van állítva.

Bak: Magánéleted váratlan fordulatot vesz. Ettől a hirtelen fordulattól felkavarodik a gyomrod, arcod zöldre vált, szemeid sárgára, agyadban a lámpa pirosra, így ismét lemaradsz az igaz szerelemről.

Vízöntő: Heted akár egy makulátlan, fehér papírlap. Megújult  erővel és kreatív ötletekkel pingálhatnád tele, ha közben nem visz rá a szükség, hogy a mellékhelyiségben jobb híján elhasználd.

Halak: Olyan vagy a héten, mint egy félberágott, befőttesüveg alján felejtett ecetes uborka. Napokig sínylődsz sonyorún a savanyú lében, közben arra vágysz, hogy valaki felfedez, megszán és kihalász.

György Emőke