Alakul a Sapientia kerete

Formálódik a Sapientia U23 jövőbeni kerete. Több az érkező, mint a távozó Fotó: Sapientia U23

Folyamatosan alakul a Sapientia U23-as csapatának kerete a soron következő bajnoki idényre. Minden második napra jutott egy bejelentés, jelenleg 15 főt számlál a keret.

Zajlik az élet a Sapientia U23-as jégkorongcsapata körül, ahol folyamatosan jelentik be a keret tagjait. Első körben a szakmai stábot nevezték ki a román bajnokságra, illetve az Európai Egyetemi Jégkorong Liga (EUHL) küzdelmeire készülő alakulatnál.
Jens Brändström maradt a csapat élén, míg másodedzőnek a Csíkszeredai Sportklub korábbi kapitányát, Papp Szabolcsot nevezték ki.
Ezt követően sorra jöttek a játékosok. Kapusposztra jelenleg megvan a két hálóőr, ám a mezőnyben még nem teljes a keret. A hátvédeknél egyelőre négy, míg a csatársorban kilenc játékos van megnevezve.

A Sapientia U23 jégkorongcsapatának kerete
Kapusok: Ambrus Levente, Biró Nándor. Hátvédek: György Rajmund, Nagy-Galaczi Géza, Lázár Menyhért, Both Péter. Csatárok: Lázár Sebestyén, Kristó Csongor, Kedves Tamás, Márton Botond, Banceanu Levente, Benedek Gergő, Benedek Tamás, Kosza Kristóf, Szőcs Zalán. Szakmai stáb: vezetőedző: Jens Bränd­ström; másodedző: Papp Szabolcs. Távoztak: Béres Szilárd, Karda Előd (mindketten Háromszéki Ágyúsok).

Darvas Attila

: an accessible web community